Vart vill du resa under 2021?

Per Engström

Vi på Läs & Res håller just nu på att ta fram nya resor inför 2021. Inom de närmsta två månaderna kommer vi att presentera en handfull nya resor. I en övrigt ganska tuff och dyster tid är detta givetvis något roligt och inspirerande. Ett ljus i mörkret skulle man gott kunna säga.

Resor i Europa kommer av naturliga skäl att dominera bland våra nya resor, i alla fall när det gäller resor med avgångar under första halvåret 2021. Men vi har även resor på gång längre bort i världen.

Nentsiskt läger i den arktiska tundran

Ni resenärer har under hela Läs & Res historia varit en viktig faktor när det gäller att ta fram nya resor och destinationer. Era tankar och idéer, er feedback, har alltid hjälpt oss framåt och utvecklat vårt koncept. Nu behöver vi återigen era synpunkter.

  • Vilka resor längtar du efter att göra under 2021?
  • Vilka resor eller destinationer saknar du i vårt nuvarande utbud?

Skriv gärna ner dina tankar och idéer i ett mejl och skicka till:

info@lasochres.se

Tack på förhand! Det ska bli oerhört intressant att se om ni tänker likadant som oss eller om det dyker upp helt andra resor och destinationer.


Varma hälsningar från oss på Läs & Res

Kilhnu1.png