1. Bokning - Du bokar din resa direkt här på vår hemsida eller genom att ringa oss. Vi bekräftar sedan din anmälan och du får anmälningsinformation och faktura för anmälningsavgiften postad hem till dig.

  2. Informationspaket - Tillsammans med bekräftelsen på din betalning av anmälningsavgiften får du ett informationspaket; karta och en litteraturlista.

  3. Resan bekräftas - När resan har uppnått minsta antal resenärer för att kunna bekräftas får du ett meddelande om detta via e-post. Det går även att se på vår hemsida vilka resor som är bekräftade.

  4. Flygbokning - På de flesta av våra resor ingår inte det internationella flyget till och från resmålet. När du bokar ditt flyg själv får du större möjlighet att påverka flygtider och avreseort. Om du bokar i god tid och är flexibel med dina resedatum kan du ofta få bra priser. Se flyginformation under menyrubriken Att resa med oss.

  5. Slutfaktura - Ungefär två månader före din avresa får du din slutfaktura.

  6. Trevlig resa! - När det är cirka tre veckor kvar till din avresa får du hotellinformation, kontaktuppgifter till din reseledare, en deltagarlista samt information om hur du tar dig från flygplatsen till samlingshotellet postat hem till dig.