Kom och träffa oss!

Har du funderingar om kommande resor eller vill du bara komma förbi och prata gamla reseminnen över en kopp kaffe? Hör av dig till oss och kom gärna förbi vår butik på Södermalm i Stockholm. Vi har även ett kontor i Tollered utanför Göteborg. Då våra kontor inte alltid är bemannade så rekommenderar vi att du kontaktar oss innan för att boka en tid. Välkommen!

Pontus.JPG
Pontus Wallin

VD och ägare av Läs & Res. Pontus brinner för resande utanför de ordinarie turistkartorna. Reser gärna till Afrika, men har även rest mycket i Asien, Latinamerika, Östeuropa och Kaukasus. Pontus har besökt drygt 120 länder och har en stor förkärlek till de svenska fjällen.

Per Engström
Per Engström

Per är reseproducent med ansvar för flera av våra resor i framförallt Asien och Europa. Han är även övergripande produktionsansvarig och därmed ansvarig för den dagliga reseverksamheten. Han har rest mycket i Asien, Nordafrika och Latinamerika. Utbildad fotograf och journalist. Läst Centralasien- och Sydasienkunskap. Per har en stor förkärlek till Indien och talar hindi och tibetanska. Inbiten friluftsentusiast.

Olga.jpg
Olga Shadura

Olga är reseproducent och ansvarig för flera av våra resor i Afrika, Latinamerika, Östeuropa samt Central- och Östasien. Olga kommer ursprungligen från Minsk i Belarus. Hon är utbildad språkvetare och har ett stort intresse för fotografi. Olga fascineras och inspireras av andra människor. Möten med dem brukar avspeglas i hennes fotografier. Tidigare har Olga arbetat med demokratifrågor och varit radioreporter.