I priset för våra resor ingår oftast inte det internationella flyget till och från resmålet.

På vår hemsida kan du se när minsta antal deltagare på en resa är uppfyllt. Då är det dags för dig att boka flyg. Informationen uppdateras dagligen. Under varje resa finns fliken "datum och priser". Där finner du ett av två följande alternativ för din resa:

  • Ja, du kan boka flyg nu
  • Nej, vänta med att boka flyg

Vår resa börjar med en samling dag 1 på vårt hotell på samlingsorten. Observera att det kan innebära att du behöver flyga från Sverige dagen innan vår resa börjar. Den dagen då resan avlutas kan du påbörja din hemresa. I god tid innan resan börjar kommer du få detaljerad information om hur du lättast tar dig från flygplatsen till det hotell där gruppen samlas första dagen.

Du kan boka din biljett hur du vill. Om du vill boka på egen hand så kan vi rekommendera någon av de större prisjämförelsesajterna, exempelvis flygresor.se. Tänk på att biljetten då oftast inte är om- eller avbokningsbar. Här kan du jämföra flygpriser:

Under nedan länk hittar du några instruktionsfilmer för att underlätta din flygbokning:

På flera av våra resor sker resans start och slut på olika orter. På flygresor.se kan du enkelt boka en så kallad "open-jaw-biljett" eller "multi-city-biljett", vilket betyder att återresan sker från annan ort än den du först flög till.

Om du vill istället önskar hjälp med din flygbokning så rekommenderar vi dig att boka via vår samarbetspartner för flygbokningar:

Indcen
Tala med Afroza som är vår huvudsakliga kontaktperson
Direktnummer: 08-562 65 007
Växel: 08-562 65 000
Olof Palmes gata 12, Stockholm
E-post: afroza@indcen.se


Inställd resa

Om vi mot förmodan skulle tvingas ställa in en resa trots att resan har blivit bekräftad ersätter vi naturligtvis dina avbokningskostnader för det internationellt flyget (gäller dock inte om vi måste ställa in en resa på grund av så kallad force majeur, läs mer under Våra villkor). Ring oss gärna om du har några frågor.

Ankomsttid

Om du har bokat en flygbiljett med sådana tider att du kommer att få svårt att hinna till samlingen under dag 1 (till exempel om du landar sent på kvällen) vill vi att du meddelar Läs & Res, så att vi kan informera reseledaren. Om ditt flyg, under utresan, blir försenat så mycket att du inte kommer att hinna i tid till samlingstiden skall du kontakta reseledaren direkt (telefonnummer till din reseledare får du i vårt slututskick inför resan).