Lite resfeber, trots allt

Berättelse från resan Marocko.

Det har ingen betydelse hur många gånger man varit ute och rest, lite resfeber har man alltid.

Har jag fått med mig allt… och så en och annan mardröm om glömd kamera, försvunnet bagage, felaktiga biljetter etc. Men så står man där på Arlanda och lugnet infinner sig, världen ligger framför ens fötter och allt man behöver hålla reda på ligger i ryggsäcken. Fågelfri!

Att åka till Marocko är för mig som att komma hem, jag har ju bott där till och från i många år. Det skall också bli härligt att få koppla av några dagar hos familjen i Larache. Men att förbereda en hel resa, med i dagsläget 10 anmälda resenärer, är ändå en utmaning.

Det skall klaffa med vandringen i Atlasbergen. Jag måste hitta mina dromedarer, med förare, som skall ta med oss ut i öknen och en lokal guide som kan följa oss när vi vandrar upp till vattenfallen vid Setti-Fatma. Resan börjar 18 september och blir 22 dagar lång och jag kan ta med några till om du är intresserad. Ring i så fall kontoret.

Vi hörs igen när jag landar i Tanger på torsdag den 7 maj!

Mer om våra resor i Marocko.