Sommarrabatt och fria av- och ombokningar hela 2022!

1 juli 2022 Pontus Wallin

Sommarrabatt till och med 19 augusti

Just nu har vi en fin sommarrabatt för alla som bokar sin nästa resa med oss. Rabatten är på 1 000 kr och kan kombineras med våra ordinarie rabatter upp till ett värde på totalt 2 000 kr.

Fria av- och ombokningar hela 2022

Flertalet av våra resenärer har på grund av Covid-19 fortsatta funderingar kring att boka resor i höst eller vinter. Vi har därför valt att under perioden 1 juli - 31 december 2022 ha helt kostnadsfria av- och ombokningar. Det är alltså helt riskfritt att boka en resa nu och ta det definitiva beslutet om resan senare. Den kostnadsfria avbokningen behöver dock ske senast 41 dagar före resans start. För ombokningar gäller att ombokningen behöver ske senast 15 dagar före resans start. Vid av- eller ombokningar senare än så gäller våra ordinarie villkor. Läs mer under våra villkor på länken nedan.

Information om villkor med anledning av Covid-19

Trots att restriktionerna för internationella resor i relation till Covid-19 stadigt minskar runt om i världen så finns det länder som fortsatt har kvar vissa inreserestriktioner. Vi fortsätter naturligtvis att följa de särskilda inresebestämmelser som fortsatt kan finnas i de länder dit vi anordnar resor. Om vi behöver ställa in en resa på grund av exempelvis särskilda inresebestämmelser eller att UD avråder från resor till ett visst specifikt land eller region återbetalar vi alltid alla inbetalade pengar, utan avdrag.