Marrakesh med avslut

Berättelse från resan Marocko.

Resan gar tyvarr mot sitt slut! Efter tre skona dagar i Essaouira, med strandpromenader och bad, goda middagar pa fiskerestauranger… ar vi tillbaka i Marrakesh, eller Mraksh som marockaner sager. Har finns massor att upptacka: bland annat den fantastiska kaktustradgarden som borjade byggas 1929 av konstnaren Jardin Mallerie, osaker pa namnet. Tradgarden koptes sen av Yves Saint Loraine och restaurerades. Den ar mycket sevard!

Vart hotell ligger mitt i ”smeten”, centralt i Medinan med nara till manga sevardheter. Idag ska jag titta pa konst! Upplagget ar – mycket egen tid har – Vi ska ikvall traffas for gemensam middag, kanske ocksa magdansuppvisning (!)

Skulle kunna tanka mig att borja om resan, men som jag sagt i tidigare blogg sa ser jag ocksa fram mot resans efterratt: Behandla alla foton i datorn och uppleva resan igen….

Bim

Mer om våra resor i Marocko.