I Tanger

Berättelse från resan Marocko.

Har nu varit har i tva dagar. Villat bort oss i Medinan, gamla stadens grander flera ganger. Knepet att hitta ut ar anda enkelt. Ga nedat sa kommer du till havet och hittar hem. Hemmet har ar ett pampigt gammalt mosaikpalats med massor av skrymslen, trappor och vrar. Barn skulle alska sana har stallen ar jag saker pa.

Vi har bland annat besokt den nordvastligaste klippan utanfor Tanger och blickat ut over Gibraltar sund och sett Spaniens sydkust i det bla diset. Vi har sett vagorna fran Medelhavet och Atlanten motas.  Upplevde grottorna ”Cave of Hercules”. Symbolen for Afrika. Guidens symbolik kunde ifragasattas men den var intressant. Maste upplevas.

Var grupp ar en samling resvana trevliga manniskor. Detta artar sig till ett harligt aventyr. I eftermiddg tar vi lokalbussen mot Larache.

Ps, har finns underbart god mat, bade pa ”stora” och sma restauranger

Bim

Mer om våra resor i Marocko.