Vanliga manniskor vill att vi kommer!!!

Eric

Att resa genom fyra lander i Sydostasien ar ett stort noje. Min resa startade fran Stockholm med det eminenta bolaget Aerosvitt, Ukraina. Flight o mat bra, uppehallet i Kiev intressant. I Bangkok checkade jag om till Air Asia till Yangon; som att aka buss, effektivt, bra rent o sakert. Betyg 5,0. Att komma till Myanmar, ja jag skriver sa, Burma ar det koloniala namnet och det är inte heller populart. Att komma till Myanmar ar speciellt. Redan vid ankomst kanns statens kontrollerande grepp over samhallet. Manniskor ar glada o tycker att det ar toppen att vi kommer. Redan taxichaufforen ar mycket oppen o visar garna vilken gata Aung Su Chi bor pa. Ak INTE dit, du staller bara till problem for dig sjalv o dina kontakter!! Yangon ar en trevlig stad! I borjan lite besvarlig pga alla dieselgenertorer o dalig luft. Sedan en otrolig stad med mycket att se. Marknaderna ar fantastiska och alla dessa kvarter for olika minoriteter.

Efter kort tid och stark varme akte vi buss till Mandalay. VARMT, +42. Jag motte da var eminente guide Myin Tun och hans familj, mycket trevligt!!!

Hur var det da att resa i Myanmar? Svar pa detta kommer i senare inlagg! Var beredd pa att internet ar langsamt o att inga mobiler fungerar. Helt klart ett fantastiskt spannande land att resa till och VANLIGA MANNISKOR VILL ATT VI KOMMER!!!

Mer rapporter kommer fran en riktig skurkstat

Eric