Ändrad rutt, men bara nâgot

Berättelse från resan Marocko.

Första snigelsoppan
Första snigelsoppan

Det börjar ta form här i Marocko. Den första delen är klar d v s Tanger och även familjeboendet i Larache. Jag har ocksâ fâtt kontakt med nâgra möjliga reseledare för vâra resor i Marocko framgent. I morgon âker jag till Fes och sedan till Azrou – för jag har ändrat resplanen nâgot.

En sak är dock sâker, och det har inte ândrats med tiden. Mycket fâ saker kan fixas per telefon, man mâste vara pâ plats, och inte ha fôr brâttom. Nyttigt för en ”normalt” speedad svenska. Man bôrjar bli människa igen!

Nu har jag hunnit hälsa pâ hela familjen och t o m hunnit äta en skâl med snigelsoppa – sâ nu känner jag mig verkligen hemma. Jag har ocksâ klarat av det obligatoriska ”magproblemet” (ja, jag dricker kranvatten ocksâ), sâ nu kan jag lugnt fortsätta stoppa i mig frân gatustânden.

Mer om våra resor i Marocko.